Iconos cabecera

Destaquem

  La línia Lleida-La Pobla fins al 30 de juny entre Balaguer i La Pobla de Segur es realitzarà amb autobús per tasques de manteniment (25/06/2019)

  Us informem que el servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur es realitzarà amb autobús entre el dilluns 24 i el diumenge 30 de juny com a conseqüència de treballs de manteniment programats de les unitats de tren.

  L’horari de sortida de l’autobús substitutori serà l’habitual dels trens i s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l’autobús s’aturarà sota demanda de les persones que viatgin en el tren, trucant al telèfon 973445503 o mitjançant els intèrfons de les estacions.

  Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual, amb l’excepció de les següents circulacions, que també es veuran substituïdes íntegrament per un servei d’autobús:

  • Dilluns 24 de juny i diumenge 30 de juny: tren amb sortida de Balaguer a les 20.07 hores.

  • Del dimarts 25 al dijous 27 de juny: tren amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de Balaguer a les 20.37 hores.

  • Divendres 28 de juny: tren amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de Balaguer a les 22.29 hores.

  La circulació del Tren dels Llacs no es veurà afectada per aquestes tasques de manteniment.

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques