Iconos cabecera

Destaquem

  L’ATM de Lleida presenta la Setmana Europea de la Mobilitat als municipis lleidatans (23/07/2019)

  L’ATM de l’Àrea de Lleida va donar a conèixer ahir a alcaldes i alcaldesses, regidors i regidoreses i tècnics i tècniquesues dels municipis de les comarques de Lleida les activitats que podran fer durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que enguany se celebrarà del 16 al 22 de setembre

  L’acte ha estat presentat per la directora dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat Lleida, Maria Dolors Tella i Xavier Garcia, coordinador de la Setmana a la província de Lleida.

  L’ATM de l’Àrea de Lleida, que és membre de la Comissió Institucional de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, actua per encàrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat com a coordinadora al seu àmbit territorial de les diferents activitats que es duguin a terme, per tal d’agilitzar i facilitar als municipis la seva posada en funcionament i resoldre les qüestions tècniques i operatives que puguin sorgir. També impulsa activitats de promoció de la mobilitat sostenible com el Dia sense Cotxes que a Europa se celebra el 22 de setembre.

  A banda, es mantenen les activitats estrelles de la Setmana com són les caminades (saludables, culturals, verdes o escolars), les pedalades, les curses escolars i les curses de transport.

  En el transcurs de la sessió també s’ha presentat la campanya de comunicació que recolzarà i donarà difusió a les accions generals de la campanya i aquelles específiques que faci cada municipi. El seguiment de la Setmana a les xarxes socials es podrà fer amb l’etiqueta #mobilitat2018.

  Enguany, el municipi convidat per explicar la seva experiència en anteriors edicions va ser Mollerussa, on l'arquitecte municipal ens van presentar la peatonalització que es van dur a terme l’any 2018 amb l’objectiu de millorar la seguretat viaria, la reducció de l’ús del vehicle privat per trajecte interns i la millora de l’espai urbà.

  L’adhesió és gratuïta i les activitats i material de suport que s’ofereix també. Poden adherir-se ajuntaments, consells comarcals, associacions, empreses i entitats diverses. Per adherir-se cal posar-se en contacte amb l’ATM de Lleida.

  Presentació SEM 2019 v4 (10 MB)

  L’ATM de Lleida presenta la Setmana Europea de la Mobilitat als municipis lleidatans

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques