Iconos cabecera

Destaquem

  En marxa la 9a edició del concurs escolar Parada Literària (13/12/2019)

  Fins al 28 de març de 2019 els alumnes, professors i pares de les escoles lleidatanes poden concórrer amb redaccions, poemes, cal·ligrames, articles i fotografies en la 9a edició del Parada Literària.

  Aquest concurs, impulsat per l'ATM i els serveis territorials a Lleida d'Ensenyament, forma part d’un projecte pedagògic, integral i transversal que té com a objectiu fomentar l’ús del transport públic, la mobilitat en bicicleta i a peu, en definitiva la mobilitat sostenible i segura. entre tota la comunitat educativa –alumnes, pares i mares i professors– per desplaçar-se habitualment per la ciutat i, especialment, fins a l’escola i l’institut.

  Aquesta és la 9a edició del ‘Parada Literària’, que manté la seva filosofia de participació a nivell de totes les etapes educatives i amb la implicació de les institucions que participen en l’educació: escola i família.

  El Concurs es divideix en vuit categories de participació. Com a novetat, enguany, s’han modificat algunes de les categories:

  Categoria 1. 3r i 4t de Primària (Cicle Mitjà): cal·ligrama sobre el món del transport de les persones.
  Categoria 2. 5è i 6è de Primària (Cicle Superior): tira còmica sobre la mobilitat sostenible.
  Categoria 3. 1r i 2n de Secundària (1r Cicle ESO): text sobre el transport públic.
  Categoria 4. 3r i 4t de Secundària (2n Cicle ESO): text sobre el transport públic.
  Categoria 5. 1r i 2n de Batxillerat i Cicles Formatius: poesia sobre la mobilitat sostenible.
  Categoria 6. Formació de persones adultes: text sobre la creació d'un projecte empresarial sobre la mobilitat sostenible.
  Categoria 7. Pares i mares: fotografia sobre la mobilitat sostenible.
  Categoria 8. Professorat: article d’opinió sobre quina és o hauria de ser la nostra dedicació, com a docents, a la mobilitat sostenible.

  El termini per lliurar els treballs a l'escola finalitza el 28 de febrer de 2019, data a partir de la qual es duran a terme les diferents fases de selecció per part del jurat. El dia 23 d'abril de 2019 tindrà lloc el lliurament dels premis als guanyadors.

  Trobareu més informació relacionada amb el Concurs i les bases de participació a www.atmlleida.cat/paradaliteraria

  En marxa la 9a edició del concurs escolar Parada Literària

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques