Iconos cabecera

Destaquem

  El servei de FGC a la línia Lleida-La Pobla en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur es realitzarà amb autobús entre els dies 6 i 11 de març. (05/03/2021)

  El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a la línia Lleida-La Pobla en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur es realitzarà amb autobús entre els dies 6 i 11 de març.

  Aquesta interrupció del servei és com a conseqüència dels treballs programats de manteniment en una de les unitats de tren que ofereixen servei en aquesta línia.

  Entre els dies 6 i 11 de març, entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual, amb l’excepció de les següents circulacions, que també es veuran substituïdes íntegrament per un servei d’autobús:

  Dia 07 de març:
  Tren amb sortida de La Pobla de Segur de les 19.00h

  Dies del 08 a l’11 de març
  Tren amb sortida de Lleida-Pirineus a les 05.25 hores
  Tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.46 hores

  L’horari de sortida de l’autobús substitutori serà l’habitual dels trens i s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l’autobús s’aturarà sota demanda de les persones que viatgin en el tren, trucant al telèfon 973445503 o mitjançant els intèrfons de les estacions.

  L’entrada en servei d’un tercer tren aquest any per donar servei a la línia farà possible que, en situacions com aquestes, es pugui garantir la continuïtat del servei en tren, ja que mentre un tren estigui immobilitzat, els altres dos podran oferir el servei habitual en tren a la línia.

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques