Iconos cabecera

Destaquem

  Entra en funcionament la línia de bus exprés.cat entre Les Borges Blanques i Lleida (e6) (27/09/2021)

  L’e6 és la sisena línia de la xarxa exprés.cat a la demarcació de Lleida i la 42a a tot Catalunya, on s’ha potenciat la connexió ferroviària a Lleida

  Quatre noves línies a la demanda del Clic.cat uneixen diverses poblacions de la comarca amb la capital, les Borges Blanques, facilitant la connexió amb el nou exprés.cat e6

  Els nous serveis es posen en funcionament a partir d'avui dilluns 27 de setembre

  El Departament de la Vicepresidència, i de Polítiques Digitals i Territori i l'ATM de l'Àrea de Lleida reforça la mobilitat en transport públic per carretera a les Garrigues amb un nou servei exprés.cat (e6) i quatre noves línies a la demanda del Clic.cat. La transformació de l’actual línia de bus que comunica la capital de les Garrigues i Lleida en exprés.cat comporta un increment de l’oferta i un conjunt de millores de gestió, servei, velocitat comercial i intermodalitat.

  En aquest sentit, es reforcen totes les franges horàries de dilluns a divendres feiners entre les Borges Blanques i Lleida, amb un total de 33 expedicions entre les 6.15 hores del matí i les 22.30 hores de la nit. Són 17 expedicions entre les Borges Blanques i Lleida, i 16 de Lleida a les Borges Blanques. Els dissabtes hi haurà 7 expedicions, 4 direcció Lleida i 3 de tornada. I els diumenges i festius hi haurà quatre expedicions: dos en cada sentit.

  Els horaris s’han dissenyat de forma que es millora la coordinacio amb els serveis ferroviaris d’alta velocitat a Lleida per anar a Barcelona.

  L’e6 estableix serveis ràpids per l’N-240, entre les Borges Blanques i Lleida, a l’estació de Renfe i la d’autobusos, amb una única parada a Juneda. La línia, que forma part de la integració tarifària de Lleida, compta amb vehicles totalment accessibles, amb premsa i servei de Wi-Fi gratuïts a bord i la imatge del servei de bus exprés als autobusos i les parades.

  Les millores en la mobilitat en transport públic per carretera a la comarca de les Garrigues comporten, a banda del bus exprés.cat, quatre noves línies de bus a la demanda:

  TAD1: Tarrès - L’Espluga Calba - Les Borges Blanques
  TAD2: La Pobla de Cérvoles - L’Albí - Les Borges Blanques
  TAD3: Miralcamp – Puiggròs - Les Borges Blanques
  TAD4: Bovera- La Granadella - Bellaguarda - Torrebesses enllaç a Lleida

  Es tracta de serveis que, sota la marca Clic.cat, ofereixen transport públic per carretera entre les poblacions de la comarca de les Garrigues amb la seva capital, les Borges Blanques, amb connexions en tots els horaris amb el servei exprés e6.

  El Clic.cat és un servei de transport públic de la Generalitat de Catalunya que té uns recorreguts i uns horaris establerts però que es presten si abans s’ha fet una reserva per part de l’usuari. Un dels punts forts del Clic.cat és la digitalització que permet i facilita la reserva del servei a través de l’app de l’operadora del bus, en aquest cas, ALSA les Garrigues per iOS i Android. També ofereix l’opció de poder reservar via telefònica (647 32 68 16).

  El conjunt de les mesures de millora de la xarxa de transport public que s’incorporen a les Garrigues és el resultat dels treballs d’estudi elaborats pel Departament i el Consell Comarcal de les Garrigues, que han inclòs una enquesta al conjunt dels municipis de la comarca per a conèixer de primera mà les necessitats de millora dels serveis de transport públic i millorar les condicions de mobilitat, potenciant de forma eficient la xarxa de transport. Aquestes actuacions s’emmarquen, així mateix, en el reforç de la xarxa de transport públic a la rodalia de Lleida.

  El nou bus exprés.cat és el sisè de la demarcació de Lleida i el 42a de tot Catalunya. Aquests busos d’altes prestacions han transportat des de la seva creació prop de 100 milions de viatgers a Catalunya.

  Per a més informació: https://territori.gencat.cat/ca/actualitat/nota-premsa/?id=425370

  Entra en funcionament la línia de bus exprés.cat entre Les Borges Blanques i Lleida (e6)

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques