Iconos cabecera

Destaquem

  El transport a demanda de l'Horta de Lleida ja es pot sol·licitar per internet (19/11/2021)

  Des d'aquesta setmana els usuaris i les usuàries del transport a demanda de l'Horta de Lleida ja poden sol·licitar els serveis a través del web:

  https://taxidemanda.autobusoslleida.com

  Prèviament cal registrar-se en el servei per telèfon, trucant a les nostres oficines.

  Aquest enllaç també està disponible a l'app de Moventis:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geoactio.moventis
  https://apps.apple.com/es/app/moventis/id1067752414


  Per registrar-se, caldrà aportar el nom i cognoms, DNI i adreça de correu electrònic, que haurà de ser verificada. Un cop creat el perfil d'usuari, accedint a l'aplicació es pot sol·licitar el servei indicant: la ruta desitjada; la parada d'origen i de destí; la data i l'hora de recollida; i el nombre de persones viatgeres.

  El fet de fer la sol·licitud a través del web, facilitarà la tasca dels usuaris, ja que s'admetran reserves fins dues hores abans de realitzar el servei. Si es fa per telèfon, cal fer-ho abans de les 13 h del dia anterior. L'aplicació també permet duplicar serveis sol·licitats anteriorment o crear-ne de periòdics, així com visualitzar l'històric de viatges pendents, realitzats i cancel·lats.

  Un cop creada la sol·licitud es poden modificar les dades (ruta, parades, data i horari...) o bé cancel·lar-la si no es vol fer el viatge, també amb una antelació mínima de dues hores.

  Per a més informació:
  https://urbanisme.paeria.cat/copyofserveis-urbans/horta/transport-a-demanda-horta-de-lleida

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques