Iconos cabecera

Destaquem

  Entren en funcionament les millores al servei de la línia Lleida - La Pobla de Segur de FGC (21/04/2023)

  FGC amplia i ajusta l’oferta entre Lleida i La Pobla de Segur per captar nova demanda i donar més oportunitats de mobilitat al territori.

  Les modificacions dels horaris s’aplicaran a partir del proper 24 d’abril.

  El proper dilluns 24 d’abril entraran en funcionament les millores que Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha realitzat al servei de la línia Lleida – La Pobla. Els canvis es van aprovar el passat mes de febrer en el marc de la Comissió de Seguiment del servei Lleida – La Pobla de Segur – Esterri d’Àneu, formada pels ajuntaments, el Consell Comarcal i els agents econòmics i socials del territori.

  Concretament, entre setmana, es duran a terme els següents ajustos horaris: s’avançarà 15 minuts, a les 4.59 h, l’hora de sortida del primer tren de Lleida a La Pobla de Segur i s’avançarà també 15 minuts, a les 7.32 h, el tren que fins ara sortia de Lleida a les 7.47 h, per millorar la connexió amb el tren d’alta velocitat amb origen a Barcelona. L’avançament de l’hora de sortida del primer tren de Lleida, a les 4.59 h, també implicarà que el primer tren des de La Pobla de Segur surti a les 6.53 h i arribi a Lleida 15 minuts abans, a les 8.26 h, perquè les persones puguin iniciar l’activitat a les 9 h.

  En la mateixa línia d’ampliar i millorar el servei, els dos trens que fins ara circulaven entre Lleida i Balaguer al migdia, perllongaran el seu trajecte amb origen i destinació La Pobla de Segur. Així doncs, sortiran de Lleida a les 13.39 h i de La Pobla de Segur a les 13 h. Fins ara ho feien a les 13.30 h de Lleida i a les 14.08 h de Balaguer.

  En cap de setmana, s’incorporaran tres noves circulacions comercials, els dissabtes i diumenges a les 5.27 h, de Lleida a Balaguer, i els dissabtes a les 19.38 h, de Balaguer a Lleida.

  Els ajustos, aplicats per Ferrocarrils, permetran millorar les connexions dels trens d’FGC amb els trens d’alta velocitat, que connecten Lleida amb Barcelona. A més, s’espera que aquestes mesures permetin captar un increment de demanda de 32.760 viatges/any.

  Ferrocarrils ha posat en marxa una campanya de comunicació adreçada a les persones usuàries per tal de donar a conèixer aquestes millores. De la mateixa manera, la companyia també ha preparat un dispositiu de comunicació a les estacions per informar de la posada en servei dels nous horaris, que es poden consultar des d’avui al cercador de la pàgina web de Ferrocarrils i a l’aplicació per a mòbils.

  Vegeu els nous horaris al document adjunt.

  Horaris trens Lleida - La Pobla de Segur(1) (265 kB)

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques