Iconos cabecera

Destaquem

  L’ATM de l’Àrea de Lleida manté les bonificacions actuals (30/06/2023)

  Les tarifes del transport públic es mantindran amb els mateixos descomptes per al segon semestre de 2023.

  L’ATM de l’Àrea de Lleida manté els preus de tots els abonaments de transport amb la mateixa reducció tarifària del 50% iniciada al setembre de 2022, després que l’Estat hagi decidit mantenir les ajudes del 30% de descompte per als següents sis mesos de 2023.

  Arran del Real Decret llei aprovat en consell de ministres el 27 de juny, que garanteix la pròrroga de sis mesos de la bonificació establerta per l’administració de l’Estat d’un 30% de descompte a tots els abonaments de transport -condicionat al descompte addicional del 20% que aportarà la Generalitat-. Aquests descomptes es podran revisar de cara a l’inici de 2024, ja que les ajudes de l’Estat i les de la Generalitat només estan garantides fins a final d’any.

  Els abonaments adquirits durant l'any 2023 seran vàlids fins al proper canvi de tarifes sense perjudici del període addicional de carència, que s'estableix en un mes des de l'entrada en vigor de les noves tarifes o la finalització de les bonificacions.

  La prolongació de la gratuïtat de l’abonament recurrent de Rodalies de Catalunya també queda ratificada segons les noves condicions d’ús per al 2023 establertes per part de l’administració de l’Estat.

  L’ATM de l’Àrea de Lleida manté les bonificacions actuals

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques