Iconos cabecera

Destaquem

  Afectacions per la disputa de la Gran Clàssica Modest Capell de ciclisme (04/10/2023)

  El pròxim dissabte dia 7 d’octubre de 2023 es disputa a Torregrossa la quarta edició de la Gran Clàssica Modest Capell de ciclisme en carretera.

  El pròxim dissabte dia 7 d’octubre de 2023 es disputa a Torregrossa la quarta edició de la Gran Clàssica Modest Capell de ciclisme en carretera. La prova té previst iniciar-se a les 15.30 h i s'allargarà aproximadament fins a les 19 h. Es disputa en un recorregut en forma de vuit que té 44 km/volta, realitzant-hi tres voltes completes. En ser una prova de caràcter competitiu, les carreteres per les quals discorre estaran totalment tancades a la circulació de tota classe de vehicles.

  En concret, les carreteres afectades són la LV2001 entre Torregrossa i Mollerussa, la N-II entre Fondarella i Bell-lloc d'Urgell, el camí asfaltat entre Bell-lloc d'Urgell i Torregrossa, el camí asfaltat entre Mollerussa i Miralcamp, la carretera L200 entre Miralcamp i Puiggròs, i la LV2004 d'accés a Puiggròs des de la L200.

  Dins el nucli urbà de Torregrossa, la prova bloquejarà els carrers: Ronda Oest (de la carretera de Bell-lloc al C/ Lleida, C/ Lleida, C/ Jacint Verdaguer, Avda Xavier Iglesias Guiu, Camí de les Borges, C/ Vall d'Aran, C/ Doctor Fleming i Plaça Canalejas).
  També el pas per les carreteres dins els nuclis de Bell-lloc d'Urgell, Sidamon, Miralcamp i Puiggròs, i les parades que se'n puguin veure afectades.

  Pel vostre interès, adjuntem plànol de la cursa.


  GCMC23planolcursa_compressed (632 kB)

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques