Iconos cabecera

Sol·licita la teva targeta T-MES

Personalització diferida de targetes sense contacte

Les targetes personalitzades T-MES, es podran aconseguir al moment, presencialment al Centre d'Atenció al Client (CAC1) de l’ATM sense necessitat de sol·licitud prèvia, o de forma diferida enviant aquesta sol·licitud al voestre ajuntament. En aquest darrer cas cal adjuntar a la sol·licitud una còpia del DNI i una fotografia tipus carnet. Descarrega el formulari de sol·licitud.

El següent llistat descriu els passos a realitzar per a l’obtenció de les targetes personalitzades T-MES de forma diferida.

  1. L’usuari tramet a l’ajuntament aquesta sol·licitud degudament complimentada, adjuntant còpia del DNI/NIE i una fotografia tipus carnet.
  2. L’ATM per mitjà del CAC crea les targetes personalitzades, les activa i les envia directament al teu domicili.
  3. En uns dies rebràs al teu domicili la teva targeta personalitzada (activada però sense cap títol carregat).
  4. Per carregar el títol hauràs d’anar a qualsevol dels punts de venda adherits i pagar el cost de la targeta més el cost del títol T-MES.
  5. Al tractar-se d’una targeta reutilitzable, per les següents recàrregues de la teva targeta personalitzada, només caldrà que vagis a qualsevol dels punts venda adherits i pagar el cost del títol a recarregar.  1. Centres d’Atenció al Client:
    - Pl. España, 1 (entrada av. Madrid), 25002 Lleida
    - Universitat de Lleida - Campus de Cappont, C. Jaume II, 67 bis, 25001 Lleida
 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 Lleida
Contactar
e-NOTUM Notificacions Electròniques