Iconos cabecera

Destaquem

  Així es va fer el gran mosaic “Cultura&Sostenibilitat”. (17/05/2013)

  Des d'avui es poden visualitzar al canal Youtube de l'ATM, els vídeos del timelapse i el making of del gran mosaic per la cultura i la sostenibilitat que va lluir el passat dissabte al teatre de la Llotja.

  El pati de butaques del Teatre de la Llotja de Lleida va acollir ahir una activitat inaudita mai celebrada abans a les seves instal•lacions. Amb la participació de tot el públic del teatre, es va aconseguir dibuixar el cor de la marca "Cultura & Sostenibilitat" que va lluir momentàniament per promoure la cultura i la sostenibilitat.

  Les 994 persones que van assistir com a públic a l'espectacle de Los Vivancos van trobar a les butaques cartolines de colors amb les que després van formar el mosaic.

  David Carrillo, director de l'escola de dansa de Lleida Factoria D, va ser l'speaker de l'esdeveniment, és a dir, va ser l'encarregat d'organitzar les gairebé mil persones que van omplir la sala de la Llotja perquè aixequessin les seves cartolines a l'uníson.

  El moviment "Cultura & Sostenibilitat" neix fruit d'un acord de col•laboració entre l'ATM de l’Àrea de Lleida i la Fundació Teatre de la Llotja, la finalitat del qual és promoure el transport públic i la sostenibilitat mitjançant expressions i activitats culturals. El passat mes de març van presentar el primer fruit d'aquest projecte, un vídeo per promocionar l'ús del transport públic i la cultura protagonitzat per la companyia dels set germans ballarins Los Vivancos i de diverses escoles de dansa de la demarcació lleidatana. Per l'estreta relació del grup amb la iniciativa es va decidir celebrar el mural just abans del seu espectacle.

  Entra i descobreix el moviment a www.atmlleida.cat/atmllotja

  Així es va fer el gran mosaic “Cultura&Sostenibilitat”.

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques