Iconos cabecera

Destaquem

  Afectacions de trànsit per la mitja marató de l’Ekke (14/11/2018)

  El 18 de novembre se celebrarà a Lleida la 26a Mitja Marató de Lleida, una
  Competició atlètica que combina una cursa de 21 Km amb una altra de caire popular de poc més de 5 Km. Es preveu una alta participació (uns 1200 atletes) i més moderada en la Popular (al voltant dels 400 atletes). El recorregut de les dos curses transcorrerà íntegrament pels carrers de la nostra ciutat.

  Hora d’Inici: 09’30 hores (Cursa Popular de 5 Km)
  10’30 hores (Mitja Marató)
  Hora de finalització: Aproximadament les 13 hores.

  Itinerari:

  Mitja Marató (21 km): Av. Rovira Roure (SORTIDA), Pg. Ronda, Cardenal Cisneros, Joc de la Bola, Av. Ciutat Jardí, Roure, Antic Camí del Murri, Olivera, Av. Ciutat Jardí, Til·lers, Periodista Trapa, Victòria Kent Av. Germanies, Av. Pinyana, Av. Balàfia, Baró de Maials, Av. Tortosa, Corregidor Escofet, Av. Tortosa, Pont Pardinyes (fins rotonda Masanes), Camí de Granyena, Victorià Muñoz, Camí de Picos, Av. Garrigues, Pl. Bores, Av. Tarradelles, Camí de Granyena, Pont de Príncep Viana, Pl. Berenguer, Rambla Ferran, Av. Francesc Macià, Pl. Agelet i Garriga, Av. Madrid (fins pas de vianants de la Pl. Espanya), Av. Madrid, Pl. Agelet i Garriga, Av. Francesc Macià, Rambla Ferran, Príncep Viana, Pl. Europa, Pg. Ronda, Av. Rovira Roure (ARRIBADA).

  Cursa Popular (5 km): Av. Rovira Roure (SORTIDA), Pg. Ronda, Cardenal Cisneros, Joc de la Bola, Av. Ciutat Jardí, Til·lers, Dr. Fleming, Pg. Ronda, Av. Rovira Roure (ARRIBADA).

  Desviaments previstos:
  Per a poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de la Sortida i Arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat del recorregut de les dos curses hi ha previstos els següents desviaments:
  1.- Sobre les 07’00 hores es procedirà al tall de trànsit de l’Av. Rovira Roure, tram comprés entre Pg. Ronda i Av. Onze Setembre. Aquest viales mantindrà tallat i desviat fins que hagin finalitzat la cursa i les tasques de desmuntatge de la infraestructura d’arribada (aprox. les 14’00 hores).
  2.- A partir de les 9 hores es procedirà al tancament del sector interior de Ciutat Jardí tant des de la rotonda d’Onze de Setembre amb Joc de la Bola com des de la rotonda de la N-240 amb el carrer Olivera. També es desviarà el trànsit d’entrada a la ciutat pel Pont de Pardinyes des del Pol.lígon El Segre, a l’alçada de la rotonda de l’antiga COPAGA.
  3.- A partir de les 9 hores es conformaran de forma progressiva els carrils de pas de cursa per la Rambla de Ferran, Av. Francesc Macià, Av. Madrid i Av. Príncep Viana on aquesta compartirà espai amb la resta de la circulació. Per a fer-ho es desviarà el trànsit de l’Av. Garrigues a l’Av. València, i de l’Av. Madrid a la Pl. Espanya.
  4.- A les 10’30 hores i fins aproximadament les 11’15, els Mossos d’Esquadra procediran a tallar el trànsit de la N-240 (A-22) d’entrada a la ciutat, a l’alçada de Les Basses, orientant-lo cap a l’Autovia A-2, per a que entri a la ciutat per la LL-11.
  5.- A partir del moment de la sortida de la cursa i com a criteri general, es tallarà i es desviarà el trànsit de forma progressiva en el circuit moments abans de que el cap de cursa s’aproximi al punt de tall i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de cursa l’hagi superat.
  6.- Quan passi la cursa per la Rambla Ferran, Av. Francesc Macià i Av. Madrid, es mantindrà el trànsit rodat que s’incorpori des d’Anselm Clavé, però aquest haurà de circular fins a la Pl. Espanya, lloc des d’ on es podrà circular amb normalitat. En sentit contrari només es permetrà circular al trànsit residual de la zona del barri de Noguerola, el qual podrà sortir del barri en direcció a la Pl. Agelet i Garriga per l’Av. Segre, seguint les indicacions dels desviaments habilitats.
  residual de la zona del barri de Noguerola, el qual podrà sortir del barri en direcció a la Pl. Agelet i Garriga per l’Av. Segre, seguint les indicacions dels desviaments habilitats.
  7.- A l’Av. Príncep Viana es mantindrà el trànsit obert només en sentit Pl. Berenguer. El sentit contrari estarà reservat a la cursa, i es mantindrà tallat i desviat fins que el darrer corredor hagi superat la Pl. Europa en direcció Pg. Ronda.


  Itinerari dels Autobusos de Lleida:

  Línia 1:
  Recorregut normal i aturades puntuals.

  Línia 2:
  Recorregut per: Av. de Madrid, Plaça Exèrcit, Gran Passeig de Ronda, Carrer Princep de Viana, Av. Sant Ruf, Rambla de Ferran, Av. Francesc Macià, Av. de Blondel i Av. de Madrid. En el moment que es pugui passarà per Cappont. I hi haurà aturades puntuals.

  Línia 4:
  De 9:30 a 11:00 no circula. De les 11:00 a les 13:30 el recorregut serà de la Mariola fins a la pl. Ricard Vinyes.

  Línia 5:
  No circularà fins les 13:30h aproximadament.

  Línia 6:
  El recorregut serà de la Bordeta fins a la pl. Ricard Vinyes.

  Línia 7:
  Un bus farà el recorregut A i l’altre el recorregut B.
  Recorregut A: dels Magraners fins a la pl. Ricard Vinyes: Es desviarà per Doctora Castells, Pont Universitat, fins Plaça Ricard Vinyes.
  Recorregut B: de Secà fins a la rotonda Barris Nord: Secà, Carrer del Corregidor Escofet, Av. Prat de la Riba, c/ Baro de Maials, Secà de Sant Pere.

  Línia 8:
  Farà el recorregut de la Plaça França (rotonda Mercat de Balafia) fins a Torrefarrera.

  Línia 20:
  Farà el recorregut de l’Av. de Madrid, Pl. Exèrcit, pg. de Ronda, c/ Princep de Viana, Av. Sant Ruf, Rambla de Ferran, Av. Francesc Macià, Av. de Blondel i Av. de Madrid. Hi haurà aturades puntuals.

  Planol Recorregut - 2018(1) (413 kB)

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques